Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель | |
| Creator | Сова, Н. А. Луценко, М. В. Корчмарьов, А. В. Андрусевич, К. В. Sova, N. Lutsenko, M. Korchmarov, A. Andrusevych, K. | |
| Subject | органічне виробництво органічні продукти біологічна цінність вітаміни | |
| Description | Харчові продукти, які виготовлені за органічними технологіями є безпечними, містять більше поживних речовин, а також краще смакують, ніж конвенційні. Необхідно також відзначити, що органічне виробництво є сприятливішим для навколишнього середовища та гуманним для тварин. Останні дослідження свідчать, що рівень поживності та вміст вітамінів (особливо вітаміну С), а також деяких мінеральних речовин та поліфенолів – природних антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему людини – є вищим у культурах, які вирощені за органічними методами господарювання. | |
| Date | 2018-10-24T13:32:56Z 2018-10-24T13:32:56Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, А. В. Корчмарьов, К. В. Андрусевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 106–108. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9259 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
