Запис Детальніше

Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель
 
Creator Сова, Н. А.
Луценко, М. В.
Корчмарьов, А. В.
Андрусевич, К. В.
Sova, N.
Lutsenko, M.
Korchmarov, A.
Andrusevych, K.
 
Subject органічне виробництво
органічні продукти
біологічна цінність
вітаміни
 
Description Харчові продукти, які виготовлені за органічними технологіями є безпечними, містять більше поживних речовин, а також краще смакують, ніж конвенційні. Необхідно також відзначити, що органічне виробництво є сприятливішим для навколишнього середовища та гуманним для тварин. Останні дослідження свідчать, що рівень поживності та вміст вітамінів (особливо вітаміну С), а також деяких мінеральних речовин та поліфенолів – природних антиоксидантів, які допомагають зміцнити імунну систему людини – є вищим у культурах, які вирощені за органічними методами господарювання.
 
Date 2018-10-24T13:32:56Z
2018-10-24T13:32:56Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Хімічний склад органічного і конверсійного насіння ненаркотичних конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, А. В. Корчмарьов, К. В. Андрусевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 106–108.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9259
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок