Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду | |
| Creator | П’ясківський, В. М. Вербельчук, Т. В. Вербельчук, С. П. Piaskivskyi, V. Verbelchuk, T. Verbelchuk, S. | |
| Subject | органічне виробництво бджільництво органічний мед сертифікація землі | |
| Description | Бджільництво має багатовікову історію і є одним з найдавніших промислів, яким займалася людина. Україна – одна з провідних держав світу, яка має розвинуте бджільництво, що забезпечує запилення ентомофільних сільськогосподарських культур, виробництво меду, воску та іншої продукції бджільництва для потреб населення, харчової, медичної, хімічної та інших галузей. Україну в світі визнають як батьківщину культурного бджільництва, заснованого працею П. І. Прокоповича. | |
| Date | 2018-10-29T13:51:19Z 2018-10-29T13:51:19Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | П’ясківський В. М. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 138–143. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9267 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
