Запис Детальніше

Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду
 
Creator П’ясківський, В. М.
Вербельчук, Т. В.
Вербельчук, С. П.
Piaskivskyi, V.
Verbelchuk, T.
Verbelchuk, S.
 
Subject органічне виробництво
бджільництво
органічний мед
сертифікація землі
 
Description Бджільництво має багатовікову історію і є одним з найдавніших промислів, яким займалася людина. Україна – одна з провідних держав світу, яка має розвинуте бджільництво, що забезпечує запилення ентомофільних сільськогосподарських культур, виробництво меду, воску та іншої продукції бджільництва для потреб населення, харчової, медичної, хімічної та інших галузей. Україну в світі визнають як батьківщину культурного бджільництва, заснованого працею П. І. Прокоповича.
 
Date 2018-10-29T13:51:19Z
2018-10-29T13:51:19Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier П’ясківський В. М. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду / В. М. П’ясківський, Т. В. Вербельчук, С. П. Вербельчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 138–143.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9267
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок