Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба | |
| Creator | Миколенко, С. Ю. Гезь, Я. В. Омельченко, М. Ю. Чернобривець, Р. О. Mykolenko, S. Hez, Ya. Omelchenko, M. Chernobryvets, R. | |
| Subject | продовольча безпека виробництво хліба борошняна сировина | |
| Description | На сьогодні однією з основних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки. За даними FAO відмічається поступове зростання населення, яке до 2050 року становитиме понад 9 млрд. В зв’язку з цим, щоб забезпечити населення продуктами харчування необхідно не лише збільшувати обсяги виробництва рослинної і тваринної сировини, а й підвищувати використання продовольчої сировини, шляхом застосування безвідходних технологій при її переробці. | |
| Date | 2018-10-29T14:27:11Z 2018-10-29T14:27:11Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 146–149. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9269 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
