Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
|
|
Creator |
Миколенко, С. Ю.
Гезь, Я. В. Омельченко, М. Ю. Чернобривець, Р. О. Mykolenko, S. Hez, Ya. Omelchenko, M. Chernobryvets, R. |
|
Subject |
продовольча безпека
виробництво хліба борошняна сировина |
|
Description |
На сьогодні однією з основних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки. За даними FAO відмічається поступове зростання населення, яке до 2050 року становитиме понад 9 млрд. В зв’язку з цим, щоб забезпечити населення продуктами харчування необхідно не лише збільшувати обсяги виробництва рослинної і тваринної сировини, а й підвищувати використання продовольчої сировини, шляхом застосування безвідходних технологій при її переробці.
|
|
Date |
2018-10-29T14:27:11Z
2018-10-29T14:27:11Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 146–149.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9269 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|