Запис Детальніше

Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба
 
Creator Миколенко, С. Ю.
Гезь, Я. В.
Омельченко, М. Ю.
Чернобривець, Р. О.
Mykolenko, S.
Hez, Ya.
Omelchenko, M.
Chernobryvets, R.
 
Subject продовольча безпека
виробництво хліба
борошняна сировина
 
Description На сьогодні однією з основних проблем людства є забезпечення продовольчої безпеки. За даними FAO відмічається поступове зростання населення, яке до 2050 року становитиме понад 9 млрд. В зв’язку з цим, щоб забезпечити населення продуктами харчування необхідно не лише збільшувати обсяги виробництва рослинної і тваринної сировини, а й підвищувати використання продовольчої сировини, шляхом застосування безвідходних технологій при її переробці.
 
Date 2018-10-29T14:27:11Z
2018-10-29T14:27:11Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь, М. Ю. Омельченко, Р. О. Чернобривець // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 146–149.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9269
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок