Передумови розвитку органічної аквакультури
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Передумови розвитку органічної аквакультури | |
| Creator | Вербельчук, С. П. Слюсар, М. В. Verbelchuk, S. Slusar, М. | |
| Subject | органічна продукція рибне господарство рибництво рибопереробна галузь | |
| Description | Поряд з вирішенням загальної проблеми продовольчого забезпечення населення країни, підвищенням рівня та обсягів виробництва продукції рослинництва і тваринництва важливого значення набуває подальший розвиток специфічної галузі агропромислового комплексу – рибництва. Згідно з офіційним звітом ФАО, внутрішній ринок української риби та рибної продукції виглядає доволі сумно: лише 5% це аквакультурна продукція; близько 12% – промисел (у всіх водоймах, включаючи відкрите море), а 83% припадає на імпорт. Потенціал для розвитку галузі в України є: за офіційними даними Держрибагентства, на сьогодні більше ніж 7850 водойм задіяні під аквакультуру, і за підрахунками, вирощування риби там можна довести до кількості близько 98 тисяч тонн на рік. | |
| Date | 2018-10-29T14:33:40Z 2018-10-29T14:33:40Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Вербельчук С. П. Передумови розвитку органічної аквакультури / С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 149–154. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9270 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
