Запис Детальніше

Передумови розвитку органічної аквакультури

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Передумови розвитку органічної аквакультури
 
Creator Вербельчук, С. П.
Слюсар, М. В.
Verbelchuk, S.
Slusar, М.
 
Subject органічна продукція
рибне господарство
рибництво
рибопереробна галузь
 
Description Поряд з вирішенням загальної проблеми продовольчого забезпечення населення країни, підвищенням рівня та обсягів виробництва продукції рослинництва і тваринництва важливого значення набуває подальший розвиток специфічної галузі агропромислового комплексу – рибництва. Згідно з офіційним звітом ФАО, внутрішній ринок української риби та рибної продукції виглядає доволі сумно: лише 5% це аквакультурна продукція; близько 12% – промисел (у всіх водоймах, включаючи відкрите море), а 83% припадає на імпорт. Потенціал для розвитку галузі в України є: за офіційними даними Держрибагентства, на сьогодні більше ніж 7850 водойм задіяні під аквакультуру, і за підрахунками, вирощування риби там можна довести до кількості близько 98 тисяч тонн на рік.
 
Date 2018-10-29T14:33:40Z
2018-10-29T14:33:40Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Вербельчук С. П. Передумови розвитку органічної аквакультури / С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 149–154.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9270
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок