Запис Детальніше

Екологічний туризм як напрям розвитку органічного виробництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічний туризм як напрям розвитку органічного виробництва
 
Creator Осіпчук, А. С.
Осипчук, А. С.
Osipchuk, A.
 
Subject туризм
екологічний туризм
туристичний бізнес
органічне виробництво
tourism
ecological tourism
tourist business
organic production
экологический туризм
туристический бизнес
органическое производство
 
Description Наразі сільська місцевість стає надійною платформою для розвитку туристичного бізнесу, розвиток якого в майбутньому приведе до вдосконалення соціальної інфраструктури. Загалом у всьому світі спостерігається спрямованість на розвиток природно-орієнтованого туризму, що спричинено двома факторами, а саме глобалізацією та екологізацією. Нині попитом користуються альтернативні види туризму, такі як екологічний, природний, спортивний.
Сейчас сельская местность становится надежной платформой для развития туристического бизнеса, развитие которого в будущем приведет к совершенствованию социальной инфраструктуры. В общем во всем мире наблюдается направленность на развитие природно-ориентированного туризма, вызваного двумя факторами, а именно глобализацией и экологизацией. Сейчас спросом пользуются альтернативные виды туризма, такие как экологический, природный, спортивный.
Nowadays, the countryside is becoming a reliable platform for the development of tourism business, the development of which in the future will lead to the improvement of social infrastructure. In general, worldwide focus is on the development of nature-oriented tourism, which is caused by two factors, namely globalization and ecologization. Currently, alternative types of tourism, such as environmental, natural, sports, are in demand.
 
Date 2018-11-07T08:22:38Z
2018-11-07T08:22:38Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Осіпчук А. С. Екологічний туризм як напрям розвитку органічного виробництва / А. С. Осіпчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 376–381.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9324
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок