Запис Детальніше

Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва
 
Creator Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
 
Subject козівництво
органічна продукція
органічна продукція козівництва
козоводство
органическая продукция
органическая продукция козоводства
goat breeding
organic products
organic production of goat breeding
 
Description Тенденція щодо зростання виробництва української продукції з логотипом «органік», яка відмічається в Україні в останні роки, сприятиме вирішенню завдань продовольчої безпеки нашої держави. Адже органічне виробництво – це не просто цілісна система господарювання та виробництва харчових продуктів. Вона поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання (добробуту) тварин та метод виробництва, який відповідає певним вимогам до продуктів, виготовлених з використанням речовин та процесів природного походження.
Тенденция роста производства украинской продукции с логотипом «органик», которая отмечается в Украине в последние годы, будет способствовать решению задач продовольственной безопасности нашего государства. Ведь органическое производство – это не просто целостная система хозяйствования и производства пищевых продуктов. Она сочетает в себе лучшие практики с учетом сохранения окружающей среды, уровень биологического разнообразия, сохранение природных ресурсов, применение высоких стандартов надлежащего содержания (благосостояния) животных и метод производства, который соответствует определенным требованиям к продуктам, изготовленных с использованием веществ и процессов природного происхождения.
The tendency to increase the production of Ukrainian products with the logo «organic», which is marked in Ukraine in recent years, will contribute to solving the problems of food security of our state. After all, organic production is not just a coherent system of management and food production. It combines best practices in terms of environmental preservation, biodiversity, natural resource conservation, the application of high standards of proper maintenance (welfare) of animals, and a production method that meets certain requirements for products made using substances and processes of natural origin.
 
Date 2018-11-07T12:52:05Z
2018-11-07T12:52:05Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Ткачук В. П. Органічне козівництво – перспективна галузь сучасного тваринництва / В. П. Ткачук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 386–390.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9326
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок