Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні
|
|
Creator |
Розумей, Т. М.
Rozumei, Т. |
|
Subject |
виробництво яловичини
скотарство м’ясна продукція економіка сільського господарства |
|
Description |
Постановка проблеми. Серед завдань подальшого розвитку аграрного виробництва важлива роль належить тваринництву, зокрема виробництву яловичини. Збільшення обсягів виробництва яловичини від худоби м’ясних порід є стабілізуючим фактором продовольчої безпеки держави, а також додатковим джерелом надходження валютних коштів. Враховуючи важливе соціально-економічне значення м’ясного скотарства для збільшення обсягів виробництва яловичини і задоволення потреб населення у цьому виді продукції, підготовка пропозицій щодо підвищення ефективності ведення галузі і визначення перспектив її розвитку в умовах окремого регіону потребують свого вирішення.
|
|
Date |
2018-09-10T12:53:57Z
2018-09-10T12:53:57Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розумей Т. М. Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні / Т. М. Розумей // Наукові читання – 2015 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, ф-т обліку та фінансів. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 45–48.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9168 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|