Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні | |
| Creator | Розумей, Т. М. Rozumei, Т. | |
| Subject | виробництво яловичини скотарство м’ясна продукція економіка сільського господарства | |
| Description | Постановка проблеми. Серед завдань подальшого розвитку аграрного виробництва важлива роль належить тваринництву, зокрема виробництву яловичини. Збільшення обсягів виробництва яловичини від худоби м’ясних порід є стабілізуючим фактором продовольчої безпеки держави, а також додатковим джерелом надходження валютних коштів. Враховуючи важливе соціально-економічне значення м’ясного скотарства для збільшення обсягів виробництва яловичини і задоволення потреб населення у цьому виді продукції, підготовка пропозицій щодо підвищення ефективності ведення галузі і визначення перспектив її розвитку в умовах окремого регіону потребують свого вирішення. | |
| Date | 2018-09-10T12:53:57Z 2018-09-10T12:53:57Z 2015 | |
| Type | Article | |
| Identifier | Розумей Т. М. Перспективи розвитку галузі м’ясного скотарства в регіоні / Т. М. Розумей // Наукові читання – 2015 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, ф-т обліку та фінансів. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 45–48. http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9168 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | |
