Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції
|
|
Creator |
Чугаєвська, С. В.
Chugaievska, S. |
|
Subject |
економіка
ринкові відносини молочна продукція конкурентоспроможність |
|
Description |
Постановка проблеми. Україна здійснює низку заходів щодо інтеграції до Європейського Союзу та СОТ, де важливою тенденцією розвитку ринкових відносин став перехід від стихійних неорганізованих обмінних процесів до їх цілеспрямованого об’єднання для забезпечення населення високоякісною конкурентоспроможною продукцією. Для переходу на якісно новий рівень виробництва у порівнянні з конкурентами виробники ставлять за мету скорочувати виробничий цикл і витрати, поліпшувати якість продуктів і послуг, зміцнювати співвідношення з постачальниками і споживачами, удосконалювати свої організаційні системи, щоб своєчасно відреагувати на зміну споживчих смаків та задовольнити потреби споживачів. Інакше кажучи, для підвищення конкурентоспроможності, підприємство створює і розвиває свої конкурентні переваги, які дозволятимуть щонайкраще використовувати наявні ресурси в умовах макросередовища.
|
|
Date |
2018-09-10T13:16:34Z
2018-09-10T13:16:34Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чугаєвська С. В. Підвищення рівня товарності молока як один із напрямів забезпечення конкурентоздатності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Наукові читання – 2015 : наук.-теорет. зб. / ЖНАЕУ, ф-т обліку та фінансів. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 51–55.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9170 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|