Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територій
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територій | |
| Creator | Кравчук, І. І. Кравчук, І. А. Kravchuk, I. Kravchuk, I. | |
| Subject | органічне виробництво здорове харчування органічні продукти | |
| Description | Основними тенденціями формування потенціалу продовольчого забезпечення та підвищення якості життя національних соціумів в останні 30 років є розвиток безпечних для життя і здоров’я людей технологій виробництва продуктів харчування, що зумовило входження в широкий ужиток виразів «екологічно чистий продукт», «органічний продукт», «натуральний продукт». Поступово ці вирази стали «брендами сприйняття» споживачем продукції, що має документально підтверджені характеристики безпечних процесів її виробництва на всіх стадіях – «виробництво сировини – переробка – виробництво продуктів харчування», а сільські території, на яких здійснюється (або може здійснюватись) виробництво органічної продукції рослинництва і тваринництва, стали ототожнюватись у свідомості фермерів, голів особистих селянських господарств, потенційних інвесторів як привабливі для ведення органічного бізнесу. | |
| Date | 2018-11-09T11:49:10Z 2018-11-09T11:49:10Z 2018 | |
| Type | Conference materials | |
| Identifier | Кравчук І. І. Вплив бренду «органік» на розвиток сільських територій / І. І. Кравчук, І. А. Кравчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 450–454. 978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9341 | |
| Language | uk | |
| Publisher | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок | |
