Запис Детальніше

Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки
 
Creator Кустовська, А. В.
Кустовський, Є. О.
Кустовская, А. В.
Кустовский, Е. А.
Kustovska, A.
Kustovskyi, Ye.
 
Subject продовольча безпека
екологічна освіта
нітрати
забруднення продуктів харчування
продовольственная безопасность
экологическое образование
нитраты
загрязнение продуктов питания
food security
environmental education
nitrates
food contamination
 
Description Епосі науково-технічного прогресу властивий процес інтенсифікації сільськогосподарського виробництва, що є якісно новим рівнем антропогенної дії на довкілля, при якому досягнення науки і техніки спрямовані на підвищення рівня виробництва харчових продуктів, передовсім, – рослинних. Це, у свою чергу, породило іншу проблему – необхідність забезпечення продовольчої та хімічної безпеки і високої якості продуктів харчування.
Эпохе научно-технического прогресса присущий процесс интенсификации сельскохозяйственного производства, являющийся качественно новым уровнем антропогенного воздействия на окружающую среду, при котором достижения науки и техники направлены на повышение уровня производства пищевых продуктов, прежде всего, – растительных. Это, в свою очередь, породило другую проблему – необходимость обеспечения продовольственной и химической безопасности и высокого качества продуктов питания.
An the era of scientific and technological progress is inherent in the process of intensification of agricultural production, which is a qualitatively new level of human impact on the environment, in which the achievements of science and technology are aimed at increasing the level of production of food products, especially – plants. This in turn caused another problem – the need to ensure food and chemical safety and high quality food.
 
Date 2018-11-08T09:47:49Z
2018-11-08T09:47:49Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Кустовська А. В. Підвищення рівня екологічної освіти населення як необхідна складова продовольчої безпеки / А. В. Кустовська, Є. О. Кустовський // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 407–411.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9332
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок