Запис Детальніше

Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції
 
Creator Гайдучок, Т. С.
Вітер, С. А.
Gayduchok, T.
Viter, S.
Витер, С. А.
 
Subject електронний облік
лісопродукція
екологічне значення недеревної рослинності
облік недеревної лісової продукції
электронный учет
лесопродукция
экологическое значение недревесной растительности
учет недревесной лесной продукции
electronic account
wood products
ecological significance of non-timber vegetation
accounting of non-timber forest products
 
Description В сучасних умовах погіршення стану навколишнього середовища та здоров’я людини все більше уваги приділяється питанням екологізації продуктів харчування, медикаментів, парфумів, фарб та виробництва такої продукції за органічними технологіями. Важливе місце у вирішенні цих питань займають лісові ресурси недеревної рослинності (гриби, ягоди, плоди, горіхи, лікарські рослини, кормові та технічні ресурси недеревної рослинності тощо) та ресурси тваринного походження (лісова фауна, яйця, мед, тощо).
В современных условиях ухудшения состояния окружающей среды и здоровья человека все больше внимания уделяется вопросам экологизации продуктов питания, медикаментов, парфюмерии, красок и производства такой продукции по органическим технологиям. Важное место в решении этих вопросов занимают лесные ресурсы недревесной растительности (грибы, ягоды, плоды, орехи, лекарственные растения, кормовые и технические ресурсы недревесной растительности и т.д.) и ресурсы животного происхождения (лесная фауна, яйца, мед и т.д.).
In today's environment, the deterioration of the environment and human health is increasingly focusing on issues of ecologization of food products, medicines, perfumes, paints and the production of such products by organic technologies. Important place in solving these issues is the forest resources of non-timber vegetation (mushrooms, berries, fruits, nuts, medicinal plants, fodder and technical resources of non-timber vegetation, etc.) and resources of animal origin (forest fauna, eggs, honey, etc.).
 
Date 2018-11-09T08:49:04Z
2018-11-09T08:49:04Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Гайдучок Т. С. Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції / Т. С. Гайдучок, С. А. Вітер // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 434–439.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9338
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок