Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції
|
|
Creator |
Гайдучок, Т. С.
Вітер, С. А. Gayduchok, T. Viter, S. Витер, С. А. |
|
Subject |
електронний облік
лісопродукція екологічне значення недеревної рослинності облік недеревної лісової продукції электронный учет лесопродукция экологическое значение недревесной растительности учет недревесной лесной продукции electronic account wood products ecological significance of non-timber vegetation accounting of non-timber forest products |
|
Description |
В сучасних умовах погіршення стану навколишнього середовища та здоров’я людини все більше уваги приділяється питанням екологізації продуктів харчування, медикаментів, парфумів, фарб та виробництва такої продукції за органічними технологіями. Важливе місце у вирішенні цих питань займають лісові ресурси недеревної рослинності (гриби, ягоди, плоди, горіхи, лікарські рослини, кормові та технічні ресурси недеревної рослинності тощо) та ресурси тваринного походження (лісова фауна, яйця, мед, тощо).
В современных условиях ухудшения состояния окружающей среды и здоровья человека все больше внимания уделяется вопросам экологизации продуктов питания, медикаментов, парфюмерии, красок и производства такой продукции по органическим технологиям. Важное место в решении этих вопросов занимают лесные ресурсы недревесной растительности (грибы, ягоды, плоды, орехи, лекарственные растения, кормовые и технические ресурсы недревесной растительности и т.д.) и ресурсы животного происхождения (лесная фауна, яйца, мед и т.д.). In today's environment, the deterioration of the environment and human health is increasingly focusing on issues of ecologization of food products, medicines, perfumes, paints and the production of such products by organic technologies. Important place in solving these issues is the forest resources of non-timber vegetation (mushrooms, berries, fruits, nuts, medicinal plants, fodder and technical resources of non-timber vegetation, etc.) and resources of animal origin (forest fauna, eggs, honey, etc.). |
|
Date |
2018-11-09T08:49:04Z
2018-11-09T08:49:04Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Гайдучок Т. С. Обліково-аналітичне забезпечення заготівлі та переробки екологічно чистої недеревної лісової продукції / Т. С. Гайдучок, С. А. Вітер // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 434–439.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9338 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|