Запис Детальніше

Забезпечення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забезпечення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції
 
Creator Грабчук, І. Ф.
Кобилинська, Т. В.
Grabchuk, I.
Kobylynska, Т.
 
Subject вітчизняні сільськогосподарські підприємства
експортна продукція
рентабельність підприємства
 
Description З огляду на те, що виробництво органічної сільськогосподарської продукції є головною умовою зростання позицій сільського підприємництва та посиленням конкуренції за її збут на внутрішньому і зовнішньому ринках, проблема підвищення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції набуває пріоритетного значення. Для отримання успіху у конкурентній боротьбі потрібен постійний моніторинг ринків сільськогосподарської продукції, позицій підприємств, позицій конкурентів, смаків і переваг постійних споживачів органічної продукції, досліджень сильних та слабких сторін діяльності суб’єктів господарювання, здатності та швидкої пристосованості до змін ринку. Разом з тим, досвід останніх років засвідчив, що не всі вітчизняні сільськогосподарські підприємства спроможні до ведення ефективної конкурентної боротьби. Навіть наявність конкурентоспроможної органічної продукції не дозволяє багатьом з них реалізовувати ці переваги внаслідок відсутності практики використання комплексу заходів, загалом. В такій ситуації для кожного сільськогосподарського підприємства стає необхідним аналіз конкурентоспроможності органічної продукції і розробка дієвих заходів щодо її підвищення.
 
Date 2018-11-20T08:00:15Z
2018-11-20T08:00:15Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Грабчук І. Ф. Забезпечення конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції / І. Ф. Грабчук, Т. В. Кобилинська // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 524–529.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9365
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок