Запис Детальніше

Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції
 
Creator Трофімова, Г. В.
Trofimova, G.
 
Subject продукція вівчарства
випасання овець
пісчані екосистеми
 
Description Забруднення довкілля промисловими підприємствами надмірними викидами в атмосферу відпрацьованих газів, утвореннями різноманітних токсичних відходів, скидами забруднюючих речовин у поверхневі водойми, і як наслідок, потрапляння їх у підземні водні об’єкти, а також порушення біологічної рівноваги в природі, спричинене інтенсивним аграрним виробництвом, залишки наслідків Чорнобильської катастрофи, безвідповідальне втручання людини у довкілля – це далеко не повний перелік причин, які змушують змінити гастрономічні уподобання споживачів на користь зміцнення свого здоров’я та покращення навколишнього природного середовища.
 
Date 2018-11-20T09:55:07Z
2018-11-20T09:55:07Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Трофімова Г. В. Зарубіжний досвід використання овець для отримання органічної продукції / Г. В. Трофімова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 538–541.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9368
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок