Запис Детальніше

Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції
 
Creator Лавринюк, О. О.
Пасічко, А. В.
Lavrynyuk, О.
Pasichko, А.
 
Subject годівля свиней
раціони молодняка
якість свинини
 
Description В зонах Лісостепу і Полісся України для годівлі свиней використовують зерно озимої пшениці, ячменю, кукурудзи, які в своєму складі містять лише 6,5–9,5% перетравного протеїну, 35–50% від потреби незамінних амінокислот і тому не можуть задовольнити потребу тварин в протеїні. Немає можливості використовувати для підвищення біологічної повноцінності раціонів корми тваринного походження через їх практичну відсутність та високу ціну. Щоб вирішити проблему підвищення ефективності використання кормів власного виробництва та забезпечити галузь свинарства органічними кормами без застосування синтетичних добавок, необхідно провести наукові і науково-виробничі досліди, в яких вивчити можливість підвищення біологічної повноцінності раціонів свиней за рахунок використання кормів власного виробництва та раціональної підготовки їх до згодовування.
 
Date 2018-11-22T09:11:46Z
2018-11-22T09:11:46Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Лавринюк О. О. Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції / О. О. Лавринюк, А. В. Пасічко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 574–578.
978-966-8706-99-8
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9377
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок