Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції
|
|
Creator |
Лавринюк, О. О.
Пасічко, А. В. Lavrynyuk, О. Pasichko, А. |
|
Subject |
годівля свиней
раціони молодняка якість свинини |
|
Description |
В зонах Лісостепу і Полісся України для годівлі свиней використовують зерно озимої пшениці, ячменю, кукурудзи, які в своєму складі містять лише 6,5–9,5% перетравного протеїну, 35–50% від потреби незамінних амінокислот і тому не можуть задовольнити потребу тварин в протеїні. Немає можливості використовувати для підвищення біологічної повноцінності раціонів корми тваринного походження через їх практичну відсутність та високу ціну. Щоб вирішити проблему підвищення ефективності використання кормів власного виробництва та забезпечити галузь свинарства органічними кормами без застосування синтетичних добавок, необхідно провести наукові і науково-виробничі досліди, в яких вивчити можливість підвищення біологічної повноцінності раціонів свиней за рахунок використання кормів власного виробництва та раціональної підготовки їх до згодовування.
|
|
Date |
2018-11-22T09:11:46Z
2018-11-22T09:11:46Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Лавринюк О. О. Шляхи вирішення проблеми кормового білку у свинарстві при виробництві органічної продукції / О. О. Лавринюк, А. В. Пасічко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. учасн. VI Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2018. – С. 574–578.
978-966-8706-99-8 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9377 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
|
|