Запис Детальніше

Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing
 
Creator Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov
 
Contributor Сельський, Володимир Романович
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 181
харчові технології
черешня
вихід соку
вологоутримуюча здатність
обробка НВЧ хвилями
заморожування
нагрівання
якість
пектинові речовини
cherry
juice outcome
moisture retaining capacity
processing by superhigh frequency waves
freezing
heating
quality
pectin substances
664.8
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice.
 
Date 2019-01-09T10:48:06Z
2019-01-09T10:48:06Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152
Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA