Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу
Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing |
|
Creator |
Луцко, Любов Богданівна
Lutsko, Liubov |
|
Contributor |
Сельський, Володимир Романович
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
|
Subject |
181
харчові технології черешня вихід соку вологоутримуюча здатність обробка НВЧ хвилями заморожування нагрівання якість пектинові речовини cherry juice outcome moisture retaining capacity processing by superhigh frequency waves freezing heating quality pectin substances 664.8 |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню способів попередньої підготовки сировини для збільшення виходу соку.
Masters work is devoted to the study of methods of preliminary preparation of raw materials for increasing the yield of juice. |
|
Date |
2019-01-09T10:48:06Z
2019-01-09T10:48:06Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Луцко Л. Б.Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачу : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ Л. Б. Луцко. — Тернопіль: ТНТУ, РІК. — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27152 Lutsko L.B. Study of ways of sweet cherry preliminary preparation on juicing : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / L.B. Lutsko — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 6 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|