Запис Детальніше

Конструкторське проектування обладнання. Конспект лекцій

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Конструкторське проектування обладнання. Конспект лекцій
 
Creator Щербина, Валерій Юрійович
 
Subject конструкторське проектування обладнання
конспект лекцій
 
Description Призначення посібника – закріпити та поглибити теоретичний програмний матеріал курсу лекцій навчальної дисципліни «Конструкторське проектування обладнання» з метою вивчення спеціальних новітніх методів проектування для вдосконалення та підвищення ефективності обладнання, що проектується, забезпечення високої якості виконання проектно-конструк¬торських розробок, реалізації найбільш ефективних проектних рішень. Дисципліна орієнтує студентів на світовий сучасний рівень науково-технічного прогресу в галузі розробки обладнання хімічного машинобудування.
В посібнику розглянуті питання використання та розробки систем і підсистем автоматизованого конструкторського проектування, основи програмування на функціональній мові AutoLISP та інструментальні засоби створення графічного інтерфейсу в системі AutoCAD.
 
Date 2019-01-10T11:56:15Z
2019-01-10T11:56:15Z
2018
 
Type Methodical Matherial
 
Identifier Конструкторське проектування обладнання. Конспект лекцій [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів які навчаються за освітньо-науковою програмою магістерської підготовки, спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Інжинирінг, комп’ютерне моделювання та проектування обладнання виробництв полімерних і будівельних матеріалів та виробів» / В. Ю. Щербина ; КПІ ім. Ігоря Сікорського. – Електронні текстові данні (1 файл: 1,1 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2018. – 83 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/25669
 
Language uk
 
Format 83 с.
application/pdf
 
Publisher КПІ ім. Ігоря Сікорського
Київ