Запис Детальніше

ПРОЕКТ ОЗДОРОВЧО-СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ З ДОСЛІДЖЕННЯМ ЕЛЕМЕНТІВ КОНСТРУКЦІЇ

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОЕКТ ОЗДОРОВЧО-СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ З ДОСЛІДЖЕННЯМ ЕЛЕМЕНТІВ КОНСТРУКЦІЇ
Project of health and sports complex with research of structural elements
 
Creator Боднарчук, ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
 
Contributor Крамар, Галина Михайлівна
 
Subject 192
будівництво та цивільна інженерія
металева ферма
граничний стан
оздоровчо- спортивний комплекс
 
Description У дипломній роботі виконано комплекс проектних розрахунків для спорудження оздоровчо-спортивного комплексу. Проведено порівняння двох видів несучих елементів покриття (ферм) з базовим варіантом збірних залізобетонних сегментних ферм та із металевих ферм з гнутозварних профілів. З конструктивних та економічних міркувань вибрано металеву ферму з подальшим розрахунком її за першим та другим граничним станом. Отримані в роботі результати доцільно застосовувати при проектуванні та дослідженні металевих конструкцій методом скінчених елементів.
Боднарчук Ю.В. Проект оздоровчо-спортивного комплексу з дослідженням елементів конструкції – Рукопис.
Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 192 – Будівництво та цивільна інженерія. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль 2018 рік.
 
Date 2019-01-11T08:25:34Z
2019-01-11T08:25:34Z
2018-01
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier {ВІДКОРЕГУЙТЕ!!!} БОДНАРЧУК Ю.В.ПРОЕКТ ОЗДОРОВЧО-СПОРТИВНОГО КОМПЛЕКСУ З ДОСЛІДЖЕННЯМ ЕЛЕМЕНТІВ КОНСТРУКЦІЇ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „192 — будівництво та цивільна інженерія“/Ю.В.Боднарчук — Тернопіль: ТНТУ, 2018 — 6 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27334
Bodnarchuk Y.V. Project of health and sports complex with research of structural elements - Manuscript. Diploma work on obtaining an educational degree "Master" in specialty 192 - Construction and civil engineering. Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil 2018.
 
Language uk
 
Relation 1.Боднарчук Ю. Застосування гідроізоляційних матеріалів у будівництві / Юрій Боднарчук, Галина Крамар // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 30. — (Нові матеріали, міцність і довговічність елементів конструкцій).
 
Coverage UA