Запис Детальніше

Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration
 
Creator Матуняк, Соломія Степанівна
Matunyak, Solomia
 
Contributor Кухтин, Микола Дмитрович
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 181
харчові технології
дріжджі
голандські сири
фізико-хімічні властивості
yeast
Dutch cheeses
physical and chemical properties
664.8
 
Description Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання.
The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation.
 
Date 2019-01-24T09:08:43Z
2019-01-24T09:08:43Z
2018-12
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374
Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p.
 
Language uk
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA