Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration |
|
Creator |
Матуняк, Соломія Степанівна
Matunyak, Solomia |
|
Contributor |
Кухтин, Микола Дмитрович
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
|
Subject |
181
харчові технології дріжджі голандські сири фізико-хімічні властивості yeast Dutch cheeses physical and chemical properties 664.8 |
|
Description |
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню дріжджів Yarrowia lipolytica їх властивостей, а також впливу на перебіг мікробіологічних та фізико-хімічних процесів в сирах під час дозрівання.
The master's qualification work is devoted to the research of yeast Yarrowia lipolytica their properties, as well as the influence on the course of microbiological and physico-chemical processes in cheeses during maturation. |
|
Date |
2019-01-24T09:08:43Z
2019-01-24T09:08:43Z 2018-12 |
|
Type |
Thesis Abstract
|
|
Identifier |
Матуняк С.С. Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“/ С. С. Матуняк. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27374 Matunyak S.S. Use of Yrrowia lipolityka yeasts for hard cheese maturation acceleration : abstract of the thesis of the master's degree work in the specialty "181 — Food Technologies" / S.S. Matunyak. — Ternopil :Ternopil Ivan Puluj National Technical University, 2018. — 7 p. |
|
Language |
uk
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії
UA |
|