Запис Детальніше

Професійно-орієнтована практика бакалаврів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Професійно-орієнтована практика бакалаврів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
 
Creator Дудкін, Павло
Островська, Галина
Паляниця, Віктор
Шерстюк, Роман
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
 
Description Виробничі практики студентів – важливі етапи процесу практичної підготовки майбутніх фахівців у вищій школі. Практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів денної і заочної форм навчання.
Професійно-орієнтована практика бакалаврів є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття освітнього рівня бакалавр з галузі знань 241 «Готельно-ресторанна справа», здійснюється відповідно до навчального плану та має на меті набуття студентом професійних навичок і вмінь здійснення самостійної фахової діяльності. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, одержаних студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, розвиток у студентів здатності компетентного прийняття рішень у виробничих ситуаціях, оволодіння сучасними методами та формами професійної діяльності.
Головним навчально-методичним документом, що забезпечує комплексний підхід до організації практичної підготовки, системності, безперервності, послідовності навчання студентів, є програма професійно-орієнтованої практики.
Основна мета програми полягає у чіткому плануванні та регламентуванні діяльності студентів і керівників під час практики та окреслення її головних результатів. Програма професійно-орієнтованої практики передбачає планове, поетапне набуття студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у реальних умовах.
Програма містить зміст, цілі і завдання професійно-орієнтованої практики, терміни проходження практики, бази проходження практики, організацію практики, форми звітності студента про практику, норми оцінювання роботи студентів під час практики.
У методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення професійно-орієнтованої практики, вибір бази проведення практики, питання організації і проведення практики, зміст практики та підведення підсумків професійно-орієнтованої практики студентів.
Програма і методичні рекомендації «Професійно-орієнтована практика» можуть бути корисними науково-педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, студентам економічних спеціальностей, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення професійно-орієнтованої практики.
 
Date 2019-02-11T11:52:00Z
2019-02-11T11:52:00Z
2018
 
Type Methodical recommendations
 
Identifier Дудкін П.Д., Островська Г.Й., Паляниця В.А., Шерстюк Р.П. Професійно-орієнтована практика бакалаврів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2018. – 21 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27551
 
Language uk
 
Rights „© Дудкін П.Д., Островська Г.Й., Паляниця В.А., Шерстюк Р.П.“
 
Format 1-21
 
Coverage Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
UA