Професійно-орієнтована практика бакалаврів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Професійно-орієнтована практика бакалаврів ПРОГРАМА І МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
|
|
Creator |
Дудкін, Павло
Островська, Галина Паляниця, Віктор Шерстюк, Роман |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
|
|
Description |
Виробничі практики студентів – важливі етапи процесу практичної підготовки майбутніх фахівців у вищій школі. Практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів денної і заочної форм навчання. Професійно-орієнтована практика бакалаврів є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття освітнього рівня бакалавр з галузі знань 241 «Готельно-ресторанна справа», здійснюється відповідно до навчального плану та має на меті набуття студентом професійних навичок і вмінь здійснення самостійної фахової діяльності. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, одержаних студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, розвиток у студентів здатності компетентного прийняття рішень у виробничих ситуаціях, оволодіння сучасними методами та формами професійної діяльності. Головним навчально-методичним документом, що забезпечує комплексний підхід до організації практичної підготовки, системності, безперервності, послідовності навчання студентів, є програма професійно-орієнтованої практики. Основна мета програми полягає у чіткому плануванні та регламентуванні діяльності студентів і керівників під час практики та окреслення її головних результатів. Програма професійно-орієнтованої практики передбачає планове, поетапне набуття студентами практичних професійних навичок і застосування набутих теоретичних знань у реальних умовах. Програма містить зміст, цілі і завдання професійно-орієнтованої практики, терміни проходження практики, бази проходження практики, організацію практики, форми звітності студента про практику, норми оцінювання роботи студентів під час практики. У методичних рекомендаціях розглядаються загальні положення проведення професійно-орієнтованої практики, вибір бази проведення практики, питання організації і проведення практики, зміст практики та підведення підсумків професійно-орієнтованої практики студентів. Програма і методичні рекомендації «Професійно-орієнтована практика» можуть бути корисними науково-педагогічним і педагогічним працівникам, магістрам, студентам економічних спеціальностей, усім, хто цікавиться проблемами організації та проведення професійно-орієнтованої практики. |
|
Date |
2019-02-11T11:52:00Z
2019-02-11T11:52:00Z 2018 |
|
Type |
Methodical recommendations
|
|
Identifier |
Дудкін П.Д., Островська Г.Й., Паляниця В.А., Шерстюк Р.П. Професійно-орієнтована практика бакалаврів. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2018. – 21 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27551 |
|
Language |
uk
|
|
Rights |
„© Дудкін П.Д., Островська Г.Й., Паляниця В.А., Шерстюк Р.П.“
|
|
Format |
1-21
|
|
Coverage |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
UA |
|