Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці
Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment |
|
Creator |
Покотило, О. С.
Кафтан, А. І. Pokotylo, O. S. Kaftan, A. I. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.8/9
604.2 |
|
Date |
2019-02-18T16:16:10Z
2019-02-18T16:16:10Z 2018-11-28 2018-11-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Покотило О. С. Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці / О. С. Покотило, А. І. Кафтан // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 125. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27612 Pokotylo O. S., Kaftan A. I. (2018) Vmist askorbinovoi kysloty u fruktakh pry termichnii obrobtsi [Content of ascorbic acid in fruits in terminal treatment]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 125 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 http://dspace.ukrfa.kharkov.ua 1. Широков Є.П. Технологія зберігання і переробки овочів з основами стандартизації. М.: Агропромиздат, 2008. - 265с. 2. Алєксєєнко А.П. Вивчення впливу методів консервації на вміст аскорбінової кислоти в сировині плодів // Алєксєєнко А.П., Ткаченко М.Ф. // НФУ, [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua 1. Shyrokov Ye.P. Tekhnolohiia zberihannia i pererobky ovochiv z osnovamy standartyzatsii. M., Ahropromyzdat, 2008, 265p. 2. Alieksieienko A.P. Vyvchennia vplyvu metodiv konservatsii na vmist askorbinovoi kysloty v syrovyni plodiv, Alieksieienko A.P., Tkachenko M.F., NFU, [Electronic resource], Access mode: http://dspace.ukrfa.kharkov.ua |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
|
|
Format |
125
1 |
|
Coverage |
28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A. |
|