Запис Детальніше

Способи підготовки черешні для виробництва соків

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способи підготовки черешні для виробництва соків
Methods of preparing cherries fos the production of juices
 
Creator Сельський, Володимир Романович
Мельнічук, О. Є.
Луцко, Л. Б.
Selskiy, V. R.
Melnichuk, O. E.
Lutsko, L. B.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.8
 
Date 2019-02-18T16:16:11Z
2019-02-18T16:16:11Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Сельський В. Р. Способи підготовки черешні для виробництва соків / В. Р. Сельський, О. Є. Мельнічук, Л. Б. Луцко // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 130. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27617
Selskiy V. R., Melnichuk O. E., Lutsko L. B. (2018) Sposoby pidhotovky chereshni dlia vyrobnytstva sokiv [Methods of preparing cherries fos the production of juices]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 130 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
1. Актуальні проблеми консервної промисловості України.: матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 27 листопада 2007р.) / ХарРІ НАДУ. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ “Магістр”, 2008. – 356 с.
2. Покровський А.А. Хімічний склад харчових продуктів {Текст} А.А. Покровський – Москва: Харчова промисловість. 1976. – 228 с.
3. Методичні вказівки до здійснення параметрів контролю за технологічними процесами. – Одеса.: ВНДІКП – 1999. - 32 с.
1. Aktualni problemy konservnoi promyslovosti Ukrainy., materialy nauk.-prakt. konf. (Kharkiv, 27 lystopada 2007y.), KharRI NADU, Kh., Vyd-vo KharRI NADU "Mahistr", 2008, 356 p.
2. Pokrovskyi A.A. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv {Tekst} A.A. Pokrovskyi – Moskva: Kharchova promyslovist. 1976, 228 p.
3. Metodychni vkazivky do zdiisnennia parametriv kontroliu za tekhnolohichnymy protsesamy, Odesa., VNDIKP – 1999, 32 p.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 130
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.