Запис Детальніше

Особливості інтенсифікації харчових виробництв

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості інтенсифікації харчових виробництв
The features of the intensification of the food production
 
Creator Трач, Д. А.
Янош, А. Я.
Trach, D. A.
Yanosh, A. Y.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664
66-96
 
Date 2019-02-18T16:16:11Z
2019-02-18T16:16:11Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Трач Д. А. Особливості інтенсифікації харчових виробництв / Д. А. Трач, А. Я. Янош // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 131. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27618
Trach D. A., Yanosh A. Y. (2018) Osoblyvosti intensyfikatsii kharchovykh vyrobnytstv [The features of the intensification of the food production]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 131 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 131
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.