Запис Детальніше

Забезпечення якості виготовлення сирної продукції

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Забезпечення якості виготовлення сирної продукції
Ensuring the quality of cheese production
 
Creator Вакулінький, В. М.
Лясота, О. Б.
Vakulinskyj, V. M.
Lyasota, O. B.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 637.3
 
Date 2019-02-18T16:16:36Z
2019-02-18T16:16:36Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Вакулінький В. М. Забезпечення якості виготовлення сирної продукції / В. М. Вакулінький, О. Б. Лясота // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 99. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27778
Vakulinskyj V. M., Lyasota O. B. (2018) Zabezpechennia yakosti vyhotovlennia syrnoi produktsii [Ensuring the quality of cheese production]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 99 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 99
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.