Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів
Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products |
|
Creator |
Гребельник, О. П.
Надточій, В. М. Hrebelnyk, O. P. Nadtochii, V. M. |
|
Contributor |
Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
|
|
Subject |
637.146.34
658.562 |
|
Date |
2019-02-18T16:16:37Z
2019-02-18T16:16:37Z 2018-11-28 2018-11-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Гребельник О. П. Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктів / О. П. Гребельник, В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 102. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27782 Hrebelnyk O. P., Nadtochii V. M. (2018) Zastosuvannia hedonichnoi shkaly otsiniuvannia za rozroblennia novykh kyslomolochnykh produktiv [Using the hedonic evaluation scale for creation new fermented milk products]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 102 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 1. Килкаст Д., Субраманиами П. Стабильность и срок годности. Молочные продукты – СПб.: ИД «Профессия», 2013. – 376 с. 1. Kilkast D., Subramaniami P. Stabilnost i srok hodnosti. Molochnye produkty – SPb., ID "Professiia", 2013, 376 p. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
|
|
Format |
102
1 |
|
Coverage |
28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A. |
|