Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів
Using jelling substances in the production of fruit canned goods |
|
Creator |
Карпик, Г. В.
Ходоровська, Н. І. Karpyk, H. V. Khodorovska, N. I. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.8
|
|
Date |
2019-02-18T16:16:37Z
2019-02-18T16:16:37Z 2018-11-28 2018-11-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Карпик Г. В. Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів / Г. В. Карпик, Н. І. Ходоровська // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 105. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785 Karpyk H. V., Khodorovska N. I. (2018) Vykorystannia zheliuiuchykh rechovyn u vyrobnytstvi kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [Using jelling substances in the production of fruit canned goods]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 105 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 1. Вачевський М.В. Конкуренція і конкурентоздатність товарів при використанні об'єктів інтелектуальної власності // Актуальні проблеми економіки - 2003. - № 1 (19). с. 38-45 2. Постоленко Є.П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов / Є.П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – 2017. - № 5. – С. 23-27. 1. Vachevskyi M.V. Konkurentsiia i konkurentozdatnist tovariv pry vykorystanni obiektiv intelektualnoi vlasnosti, Aktualni problemy ekonomiky - 2003, No 1 (19). P. 38-45 2. Postolenko Ye.P. Umist komponentiv khimichnoho skladu plodiv kyzylu zalezhno vid osoblyvostei sortu ta pohodnykh umov, Ye.P. Postolenko, Visnyk ahrarnoi nauky, 2017, No 5, P. 23-27. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
|
|
Format |
105
1 |
|
Coverage |
28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A. |
|