Запис Детальніше

Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів
Using jelling substances in the production of fruit canned goods
 
Creator Карпик, Г. В.
Ходоровська, Н. І.
Karpyk, H. V.
Khodorovska, N. I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.8
 
Date 2019-02-18T16:16:37Z
2019-02-18T16:16:37Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Карпик Г. В. Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів / Г. В. Карпик, Н. І. Ходоровська // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 105. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27785
Karpyk H. V., Khodorovska N. I. (2018) Vykorystannia zheliuiuchykh rechovyn u vyrobnytstvi kontsentrovanykh fruktovykh konserviv [Using jelling substances in the production of fruit canned goods]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 105 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
1. Вачевський М.В. Конкуренція і конкурентоздатність товарів при використанні об'єктів інтелектуальної власності // Актуальні проблеми економіки - 2003. - № 1 (19). с. 38-45
2. Постоленко Є.П. Уміст компонентів хімічного складу плодів кизилу залежно від особливостей сорту та погодних умов / Є.П. Постоленко // Вісник аграрної науки. – 2017. - № 5. – С. 23-27.
1. Vachevskyi M.V. Konkurentsiia i konkurentozdatnist tovariv pry vykorystanni obiektiv intelektualnoi vlasnosti, Aktualni problemy ekonomiky - 2003, No 1 (19). P. 38-45
2. Postolenko Ye.P. Umist komponentiv khimichnoho skladu plodiv kyzylu zalezhno vid osoblyvostei sortu ta pohodnykh umov, Ye.P. Postolenko, Visnyk ahrarnoi nauky, 2017, No 5, P. 23-27.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 105
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.