Енергоефективність замішування тіста
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Енергоефективність замішування тіста
The energyefficiency of dough mixing |
|
Creator |
Кикина, І. М.
Гончарук, В. В. Kykyna, I. M. Honcharuk, V. V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.653.1
|
|
Date |
2019-02-18T16:16:37Z
2019-02-18T16:16:37Z 2018-11-28 2018-11-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Кикина І. М. Енергоефективність замішування тіста / І. М. Кикина, В. В. Гончарук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 106. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27786 Kykyna I. M., Honcharuk V. V. (2018) Enerhoefektyvnist zamishuvannia tista [The energyefficiency of dough mixing]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 106 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
|
|
Format |
106
1 |
|
Coverage |
28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A. |
|