Запис Детальніше

Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів
Salting tomatoes by cultures of milk acid microorganisms
 
Creator Ляшонка, Ю. А.
Lyashonka, Y. A.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664
 
Date 2019-02-18T16:16:38Z
2019-02-18T16:16:38Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Ляшонка Ю. А. Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів / Ю. А. Ляшонка // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 112. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27790
Lyashonka Y. A. (2018) Solinnia tomativ kulturamy molochnokyslykh mikroorhanizmiv [Salting tomatoes by cultures of milk acid microorganisms]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 112 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 112
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.