Запис Детальніше

Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру
Technological assessment of microfloors in process of kephy storage
 
Creator Пилипець, Г. С.
Кухтин, Микола Дмитрович
Pulupets, G. S.
Kukhtyn, M. D.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664
 
Date 2019-02-18T16:16:39Z
2019-02-18T16:16:39Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Пилипець Г. С. Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіру / Г. С. Пилипець, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 121. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27798
Pulupets G. S., Kukhtyn M. D. (2018) Tekhnolohichna otsinka mikroflory v protsesi zberihannia kefiru [Technological assessment of microfloors in process of kephy storage]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 121 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 121
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.