Запис Детальніше

Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids
 
Creator Покотило, О. С.
Горожанський, О. Я.
Pokotylo, O. S.
Horozhansky, O. Ya.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 665.9
 
Date 2019-02-18T16:16:39Z
2019-02-18T16:16:39Z
2018-11-28
2018-11-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Покотило О. С. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот / О. С. Покотило, О. Я. Горожанський // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 124. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801
Pokotylo O. S., Horozhansky O. Ya. (2018) Kupazhuvannia netradytsiinykh olii z metoiu pidvyshchennia vmistu omeha-3 zhyrnykh kyslot [Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 124 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet? / S.M. Grundy // Am. J. Clin. Nutr. – 1997. – Vol.66. – P. 988–990.
1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet?, S.M. Grundy, Am. J. Clin. Nutr, 1997, Vol.66, P. 988–990.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
 
Format 124
1
 
Coverage 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.