Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот
Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids |
|
Creator |
Покотило, О. С.
Горожанський, О. Я. Pokotylo, O. S. Horozhansky, O. Ya. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
665.9
|
|
Date |
2019-02-18T16:16:39Z
2019-02-18T16:16:39Z 2018-11-28 2018-11-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Покотило О. С. Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот / О. С. Покотило, О. Я. Горожанський // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 124. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
978-617-7331-71-0 http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27801 Pokotylo O. S., Horozhansky O. Ya. (2018) Kupazhuvannia netradytsiinykh olii z metoiu pidvyshchennia vmistu omeha-3 zhyrnykh kyslot [Blending of non-traditional oils to increase the content of omega-3 fatty acids]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 124 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet? / S.M. Grundy // Am. J. Clin. Nutr. – 1997. – Vol.66. – P. 988–990. 1. Grundy S. M. What is the desirable ratio of saturated, polyunsaturated, and monounsaturated fatty acids in the diet?, S.M. Grundy, Am. J. Clin. Nutr, 1997, Vol.66, P. 988–990. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
|
|
Format |
124
1 |
|
Coverage |
28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A. |
|