Запис Детальніше

Звіт про науково-дослідну роботу: Мінімізація екологічних ризиків при ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) в системі екологічної безпеки. Інвентаризація вхідних параметрів для створення системи оцінки екологічних ризиків та еколого-економічної ефективності заходів з ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) (проміжний)

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Звіт про науково-дослідну роботу: Мінімізація екологічних ризиків при ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) в системі екологічної безпеки. Інвентаризація вхідних параметрів для створення системи оцінки екологічних ризиків та еколого-економічної ефективності заходів з ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) (проміжний)
 
Creator Тітенко, Г.В.
Некос, А.Н.
Крайнюкова, А.М.
Крайнюков, О.М.
Пеліхатий, М.М.
Максименко, Н.В.
Уткіна, К.Б.
Кочанов, Е.О.
Буц, Ю.В.
Кулик, М.І.
Баскакова, Л.В.
Кравченко, Н.Б.
Клєщ, А.А.
Широкоступ, С.М.
Кривицька, І.А.
Волковая, О.О.
 
Subject Мінімізація екологічних ризиків
Система оцінки екологічних ризиків
 
Description В звіті виконано інвентаризацію вхідних параметрів та сформувано базу емпіричних даних (Харківська та Дніпропетровська області) щодо сучасних природних та техногенних катастроф (аварій).
Розроблено критерії та визначенні параметри для створення системи оцінки еколого-економічної ефективності заходів з ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій). Створено інформаційний ресурс для накопичення та обробки даних наукових досліджень.
 
Date 2019-03-11T11:39:36Z
2019-03-11T11:39:36Z
2017
 
Type Technical Report
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/14567
 
Relation 0117U004873;