Запис Детальніше

Звіт про науково-дослідну роботу: Мінімізація екологічних ризиків при ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) в системі екологічної безпеки. Система еколого-економічної оцінки збитків та витрат на попередження і ліквідацію наслідків природних та техногенних катастроф (аварій)

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Звіт про науково-дослідну роботу: Мінімізація екологічних ризиків при ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф (аварій) в системі екологічної безпеки. Система еколого-економічної оцінки збитків та витрат на попередження і ліквідацію наслідків природних та техногенних катастроф (аварій)
 
Creator Тітенко, Г.
Некос, А.
Крайнюков, О.
Пеліхатий, М.
Максименко, Н.
Уткіна, К.
Кочанов, Е.
Буц, Ю.
Баскакова, Л.
Кривицька, І.
Широкоступ, С.
Медведєва, Ю.
Пономаренко, П.
Дементєєва, Я.
Шаповалова, В.
 
Subject екологічні ризики
еколого-економічна ефективність
природні катастрофи
техногенні аварії
природні та антропогенні чинники впливу
 
Description В звіті визначено науково-методичні підходи щодо оцінки екологічних ризиків та еколого-економічної оцінки збитків та витрат при винекненні аварій та катастроф.
Виконано розрахунки екологічних ризиків в умовах сучасного стану навколишнього середовища та верифікація системи еколого-економічних збитків при виникненні аварій та катастроф. Сформовано прогнози щодо можливих просторово-часових рівнів загроз від основних агентів ризику регіонів України та Китаю.
 
Date 2019-03-11T11:52:56Z
2019-03-11T11:52:56Z
2018
 
Type Technical Report
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/14568
 
Language uk
 
Relation 0117U004873