Запис Детальніше

Управління розвитком промислових підприємств в умовах економічної нестабільності.

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління розвитком промислових підприємств в умовах економічної нестабільності.
 
Creator Тарасова, Ганна Олександрівна
 
Contributor Храпкіна, Валентина Валентинівна
к.е.н., доцент, Київський національний університет технології та дизайну
 
Subject управління, антисипативне управління, розвиток, промислове підприємство, криза, моделювання, економічна нестабільність.
65.01:[334.716:621](043.3)
 
Description Розроблено науково-методичний підхід до прогнозування кризових явищ при управлінні промисловим підприємством, який враховує особливості виникнення зовнішніх та внутрішні криз. Вперше розроблено комбінаторний підхід до розвитку промислового підприємства в умовах складних криз.
Запропоновано науково-методичний підхід щодо активізації антикризових стратегій розвитку промислового підприємства на підставі слабких сигналів. Розроблено науково-методичний підхід щодо адаптаційної диверсифікації розвитку промислового підприємства в умовах економічної нестабільності, який базується на оцінці наявних та потенційних криз та формалізації оцінки наслідків кризи.
З метою підвищення стійкості розвитку промислового підприємства, ефективності управління змінами та адаптацією до нових умов господарювання в зовнішньому середовищі, вперше на базі комбінаторного та антисипативного підходів, запропоновано концепцію управління розвитком промислового підприємства в умовах економічної нестабільності.
Удосконалені комплексний підхід до оптимізації розвитку промислових підприємств в різних умовах функціонування, науково-методичний підхід до забезпечення планування роботи з сигналами в антисипативному управлінні розвитком промислового підприємства на основі використання мережевої моделі, ітераційний підхід до моніторингу зовнішнього середовища в умовах економічної нестабільності, науково-методичний підхід до оцінки потенціалу розвитку промислового підприємства за різних умов господарювання на базі референтної моделі.
Розвинуті модель інформаційного забезпечення аналізу потенціалу розвитку промислового підприємства в умовах економічної нестабільності, науково-методичний підхід проведення оцінки стійкості розвитку промислового підприємства в умовах економічної нестабільності.
 
Date 2019-03-12T11:55:31Z
2019-03-12T11:55:31Z
2019
 
Type Dissertation Abstract
 
Identifier Тарасова Г.О. Управління розвитком промислових підприємств в умовах економічної нестабільності. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). - Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Міністерство освіти і науки України. - Тернопіль, 2019 рік.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27872
 
Language uk
 
Relation спеціальність 08.00.04 — „Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)“;
 
Rights ТАРАСОВА ГАННА ОЛЕКСАНДРІВНА
 
Coverage UA
 
Publisher Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя