Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні
|
|
Creator |
Котелевич, В. А.
Кothelevych, V. |
|
Subject |
кролятина
тушки якість м’яса забійна маса забійний вихід крольчатина качество мяса убойная масса убойный выход rabbit meat carcasses quality of meat slaughter mass slaughter |
|
Description |
Серед усіх видів м’яса кролятина за протеїновою поживністю, соковитістю, ніжністю, смаковими якостями та засвоюваністю займає одне з перших місць. Вона містить повноцінний протеїн та всі незамінні амінокислоти. Кролятина багата макро- і мікроелементами, вітамінами групи B, PP та E.
Среди всех видов мяса крольчатина по протеиновой питательности, сочности, нежности, вкусовым качествам и усвояемости занимает одно из первых мест. Она содержит полноценный белок и все незаменимые аминокислоты. Крольчатина богата макро- и микроэлементами, витаминами группы B, PP и E. Among all types of meat, rabbit meat is one of the first places in terms of protein nutrition, juiciness, tenderness, taste and digestibility. It contains a complete protein and all essential amino acids. Rabbit meat is rich in macro- and trace elements, vitamins B, PP and E. |
|
Date |
2019-05-10T11:31:49Z
2019-05-10T11:31:49Z 2018 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Котелевич В. А. Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні / В. А. Котелевич // Біологія тварин. – 2018. – Т. 20, № 3 : Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 4–5 жовт. 2018 р. – C. 128.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9602 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Інститут біології тварин Національної академії аграрних наук України
|
|