Запис Детальніше

Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні
 
Creator Котелевич, В. А.
Кothelevych, V.
 
Subject кролятина
тушки
якість м’яса
забійна маса
забійний вихід
крольчатина
качество мяса
убойная масса
убойный выход
rabbit meat
carcasses
quality of meat
slaughter mass
slaughter
 
Description Серед усіх видів м’яса кролятина за протеїновою поживністю, соковитістю, ніжністю, смаковими якостями та засвоюваністю займає одне з перших місць. Вона містить повноцінний протеїн та всі незамінні амінокислоти. Кролятина багата макро- і мікроелементами, вітамінами групи B, PP та E.
Среди всех видов мяса крольчатина по протеиновой питательности, сочности, нежности, вкусовым качествам и усвояемости занимает одно из первых мест. Она содержит полноценный белок и все незаменимые аминокислоты. Крольчатина богата макро- и микроэлементами, витаминами группы B, PP и E.
Among all types of meat, rabbit meat is one of the first places in terms of protein nutrition, juiciness, tenderness, taste and digestibility. It contains a complete protein and all essential amino acids. Rabbit meat is rich in macro- and trace elements, vitamins B, PP and E.
 
Date 2019-05-10T11:31:49Z
2019-05-10T11:31:49Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Котелевич В. А. Кролятина – важливий резерв м’яса в Україні / В. А. Котелевич // Біологія тварин. – 2018. – Т. 20, № 3 : Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 4–5 жовт. 2018 р. – C. 128.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9602
 
Language uk
 
Publisher Інститут біології тварин Національної академії аграрних наук України