Запис Детальніше

Впровадження міжнародних стандартів якості як шлях посилення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Впровадження міжнародних стандартів якості як шлях посилення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукції
 
Creator Чугаєвська, С. В.
Василенко, С. В.
Мармоза, А. Т.
Chugaevskaya, S.
Vasylenko, S.
Marmoza, A.
Чугаевская, С. В.
 
Subject стандарт
якість
продукція
підприємство
конкурентоспроможність
standard
quality
products
enterprise
competitiveness
качество
продукция
предприятие
конкурентоспособность
 
Description Постановка проблеми. З вибором вітчизняної економіки євроінтеграційного вектору розвитку перед вітчизняними товаровиробниками постало гостре питання наявності істотних відмінностей між державними стандартами якості продуктів харчування і нормативами, прийнятими в країнах Євросоюзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та ін. Нині більшість країн світу визнають проблему якості й безпеки продовольчих товарів одним із пріоритетних напрямів розвитку економіки.
Formulation of the problem. After the domestic economy chose the European integration vector of development, the domestic commodity producers faced a topical issue that there are considerable differences between state standards for food products quality and standards established in the EU countries, the US, Canada, Japan, New Zealand, etc. At the moment, most world countries define a problem of food products quality and safety as one of the priority directions in the economic development.
Постановка проблемы. С выбором отечественной экономики евроинтеграционного вектора развития перед отечественными товаропроизводителями встал острый вопрос наличия существенных различий между государственными стандартами качества продуктов питания и нормативами, принятыми в странах Евросоюза, США, Канады, Японии, Новой Зеландии и др. В настоящее время большинство стран мира признают проблему качества и безопасности продовольственных товаров одним из приоритетных направлений развития экономики.
 
Date 2019-05-24T07:18:29Z
2019-05-24T07:18:29Z
2018
 
Type Conference materials
 
Identifier Чугаєвська С. В. Впровадження міжнародних стандартів якості як шлях посилення конкурентоспроможності вітчизняної молочної продукції / С. В. Чугаєвська, С. В. Василенко, А. Т. Мармоза // Соціально-економічні проблеми розвитку регіонів : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., 24 трав. 2018 р. – Житомир : ЖНАЕУ ; Рута, 2018. – С. 30–35.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9616
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет; Рута