Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕРМОАКУМУЛЮЮЧИХ ПРИСТРОЇВ

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕРМОАКУМУЛЮЮЧИХ ПРИСТРОЇВ
Research of heat supply of buildings and structures using heat accumulating devices.
 
Creator Вітенько, Дмитро Олегович
 
Contributor Сорочак, Андрій Петрович
 
Subject 192
будівництво та цивільна інженерія
будівельний об’єкт
система теплопостачання
тепловий акумулятор
тепловий насос
теплові втрати
фазові переходи
 
Description 192 «Будівництво та цивільна інженерія». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2019.
Вітенько Д.О. Дослідження теплопостачання будівель і споруд з використанням теплоакумулюючих пристроїв.
В дипломній роботі розроблені заходи з підвищення ефективності теплопостачання двоповерхового житлового будинку, запропоновано принципову схему, що передбачає використання теплового акумулятора й теплового насосу. Запропоновано та обґрунтовано удосконалену конструкцію теплового акумулятора з використанням капсул з теплоакумулючим матеріалом. Досліджено температури плавлення й кристалізації теплоакумулюючих матеріалів, визначено оптимальний склад матеріалу на основі парафіну. Розроблено практичні рекомендації щодо використання подібних систем для різних будівельних об’єктів.
 
Date 2019-05-28T10:12:49Z
2019-05-28T10:12:49Z
2019-05-28
 
Type Thesis Abstract
 
Identifier Вітенько Д.О. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕРМОАКУМУЛЮЮЧИХ ПРИСТРОЇВ : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „192 — будівництво та цивільна інженерія“/ Д. О. Вітенько. — Тернопіль: ТНТУ, 2019. — 8 с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28050
 
Language uk
 
Relation 1. Вітенько, Д. Аналіз застосування термоакумулюючих пристроїв при теплопостачанні будівель і споруд / Дмитро Вітенько, Андрій Сорочак // Міжнародна науково-технічна конференція «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), Тернопіль, 22–24 травня 2018 року. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – С. 37-38.
2. Вітенько, Д.О. Застосування теплоакумулюючих пристроїв в системах теплопостачання з тепловим насосом для будівель і споруд / Д.О. Вітенько, А.П. Сорочак // Матеріали VІІ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій», Тернопіль, 28-29 листопада 2018. – Тернопіль: ТНТУ, 2018. – С. 54-55.
 
Coverage UA