Запис Детальніше

Ринок кондитерського виробництва в Україні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ринок кондитерського виробництва в Україні
Market of confectionary production in Ukraine
 
Creator Криськова, Л.
Kryskova, L.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 311.21
 
Date 2019-06-04T21:17:18Z
2019-06-04T21:17:18Z
2019-05-16
2019-05-16
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Криськова Л. Ринок кондитерського виробництва в Україні / Л. Криськова // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 141–142. — (Процеси та обладнання харчових, хімічних та фармацевтичних виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28194
Kryskova L. (2019) Rynok kondyterskoho vyrobnytstva v Ukraini [Market of confectionary production in Ukraine]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 141-142 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019
http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
Назарова О.Ю., Чуприна О.А. Сучасний стан кондитерського виробництва як сегменту харчової промисловості // Економіка і суспільство, вип. 16, 2018, с.953-958.
Офіційний сайт Державної служби статистики України [Електронний ресурс]. - Режим доступу: // http: // www.ukrstat.gov.ua
Соколов О. Економіка солодощів: що і як споживають українці [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
Тоболин А. Анализ рынка кондитерских изделий Украины: тенденции [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy [Electronic resource], Access mode : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf
Nazarova O.Yu., Chupryna O.A. Suchasnyi stan kondyterskoho vyrobnytstva yak sehmentu kharchovoi promyslovosti, Ekonomika i suspilstvo, Iss. 16, 2018, P.953-958.
Ofitsiinyi sait Derzhavnoi sluzhby statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode:, http:, www.ukrstat.gov.ua
Sokolov O. Ekonomika solodoshchiv: shcho i yak spozhyvaiut ukraintsi [Electronic resource], Access mode :, https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci
Tobolin A. Analiz rynka konditerskikh izdelii Ukrainy: tendentsii [Electronic resource], Access mode :, https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html
Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Electronic resource], Access mode :, https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
 
Format 141-142
2
 
Coverage 16-17 травня 2019 року
16-17 May 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU