Ринок кондитерського виробництва в Україні
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ринок кондитерського виробництва в Україні
Market of confectionary production in Ukraine |
|
Creator |
Криськова, Л.
Kryskova, L. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
311.21
|
|
Date |
2019-06-04T21:17:18Z
2019-06-04T21:17:18Z 2019-05-16 2019-05-16 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Криськова Л. Ринок кондитерського виробництва в Україні / Л. Криськова // Матеріали ⅩⅪ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 16-17 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 141–142. — (Процеси та обладнання харчових, хімічних та фармацевтичних виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28194 Kryskova L. (2019) Rynok kondyterskoho vyrobnytstva v Ukraini [Market of confectionary production in Ukraine]. Materialy ⅩⅪ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 16-17 May 2019), pp. 141-142 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅪ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2019
http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf Назарова О.Ю., Чуприна О.А. Сучасний стан кондитерського виробництва як сегменту харчової промисловості // Економіка і суспільство, вип. 16, 2018, с.953-958. Офіційний сайт Державної служби статистики України [Електронний ресурс]. - Режим доступу: // http: // www.ukrstat.gov.ua Соколов О. Економіка солодощів: що і як споживають українці [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci Тоболин А. Анализ рынка кондитерских изделий Украины: тенденции [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : // https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy [Electronic resource], Access mode : http://www.economy.nayka.com.ua/pdf/5_2018/44.pdf Nazarova O.Yu., Chupryna O.A. Suchasnyi stan kondyterskoho vyrobnytstva yak sehmentu kharchovoi promyslovosti, Ekonomika i suspilstvo, Iss. 16, 2018, P.953-958. Ofitsiinyi sait Derzhavnoi sluzhby statystyky Ukrainy [Electronic resource], Access mode:, http:, www.ukrstat.gov.ua Sokolov O. Ekonomika solodoshchiv: shcho i yak spozhyvaiut ukraintsi [Electronic resource], Access mode :, https://mind.ua/openmind/20187556-ekonomika-solodoshchiv-shcho-i-yak-spozhivayut-ukrayinci Tobolin A. Analiz rynka konditerskikh izdelii Ukrainy: tendentsii [Electronic resource], Access mode :, https://koloro.ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliy-ukrainy-tendentsii.html Candy Industry Global Top 100 – 2018 [Electronic resource], Access mode :, https://www.candyindustry.com/2018-Global-Top-100-candy-companies |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
141-142
2 |
|
Coverage |
16-17 травня 2019 року
16-17 May 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|