Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств
Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises |
|
Creator |
Дмитрів, С. П.
Колесник, Г. Ю. Юрик, Наталія Євгенівна Dmitryv, S. P. Kolesnik, G. Yu. Yurik, N. Je. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю
|
|
Subject |
658
338 |
|
Date |
2019-06-05T06:04:08Z
2019-06-05T06:04:08Z 2019-03-28 2019-03-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Дмитрів С. П. Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств / Дмитрів С. П., Колесник Г. Ю., Юрик Н. Є. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 27–28.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28207 Dmitryv S. P., Kolesnik G. Yu., Yurik N. Je. (2019) Pokrashchennia vykorystannia vyrobnychykh fondiv yak dzherelo zabezpechennia konkurentospromozhnosti vitchyznianykh pidpryiemstv [Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: [навч. посіб.] / С.М. Клименко, Т.В. Омельяненко, Д.О. Барабась, О.С. Дуброва, А.В. Вакуленко. – К.: КНЕУ, 2008. – 520 с. 2. Левицька І.В. Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / І.В. Левицька // Економіка харчової промисловості. – 2010. – №3. – С. 14–17 3. Лупак Р. Л. Економічні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства в умовах ринкових відносин [Текст] / Р. Л. Лупак, А. М. Дідич // Науковий вісник НЛТУ України. – 2010. – Вип. 20.6. – С. 248–252. 1. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: [tutorial], S.M. Klymenko, T.V. Omelianenko, D.O. Barabas, O.S. Dubrova, A.V. Vakulenko, K., KNEU, 2008, 520 p. 2. Levytska I.V. Problemy intensyfikatsii vidtvoriuvalnykh protsesiv na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Text], I.V. Levytska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2010, No 3, P. 14–17 3. Lupak R. L. Ekonomichni osnovy zabezpechennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva v umovakh rynkovykh vidnosyn [Text], R. L. Lupak, A. M. Didych, Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy, 2010, Iss. 20.6, P. 248–252. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
27-28
2 |
|
Coverage |
28 березня 2019 року
28 March 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ПП Паляниця В.А.
|
|