Запис Детальніше

Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств
Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises
 
Creator Дмитрів, С. П.
Колесник, Г. Ю.
Юрик, Наталія Євгенівна
Dmitryv, S. P.
Kolesnik, G. Yu.
Yurik, N. Je.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулю
 
Subject 658
338
 
Date 2019-06-05T06:04:08Z
2019-06-05T06:04:08Z
2019-03-28
2019-03-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Дмитрів С. П. Покращення використання виробничих фондів як джерело забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств / Дмитрів С. П., Колесник Г. Ю., Юрик Н. Є. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 27–28.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28207
Dmitryv S. P., Kolesnik G. Yu., Yurik N. Je. (2019) Pokrashchennia vykorystannia vyrobnychykh fondiv yak dzherelo zabezpechennia konkurentospromozhnosti vitchyznianykh pidpryiemstv [Improving the use of manufacturing funds how to supply sources of competitiveness of domestic enterprises]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 27-28 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: [навч. посіб.] / С.М. Клименко, Т.В. Омельяненко, Д.О. Барабась, О.С. Дуброва, А.В. Вакуленко. – К.: КНЕУ, 2008. – 520 с.
2. Левицька І.В. Проблеми інтенсифікації відтворювальних процесів на підприємствах харчової промисловості [Текст] / І.В. Левицька // Економіка харчової промисловості. – 2010. – №3. – С. 14–17
3. Лупак Р. Л. Економічні основи забезпечення конкурентоспроможності підприємства в умовах ринкових відносин [Текст] / Р. Л. Лупак, А. М. Дідич // Науковий вісник НЛТУ України. – 2010. – Вип. 20.6. – С. 248–252.
1. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: [tutorial], S.M. Klymenko, T.V. Omelianenko, D.O. Barabas, O.S. Dubrova, A.V. Vakulenko, K., KNEU, 2008, 520 p.
2. Levytska I.V. Problemy intensyfikatsii vidtvoriuvalnykh protsesiv na pidpryiemstvakh kharchovoi promyslovosti [Text], I.V. Levytska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2010, No 3, P. 14–17
3. Lupak R. L. Ekonomichni osnovy zabezpechennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva v umovakh rynkovykh vidnosyn [Text], R. L. Lupak, A. M. Didych, Naukovyi visnyk NLTU Ukrainy, 2010, Iss. 20.6, P. 248–252.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
 
Format 27-28
2
 
Coverage 28 березня 2019 року
28 March 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ПП Паляниця В.А.