Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії
Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry |
|
Creator |
Малюта, Людмила Ярославівна
Кузь, Тетяна Іванівна Демко, Н. В. Maliuta, L. Ya. Kuz, T. I. Demko, N. V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
640.43
|
|
Date |
2019-06-05T06:04:10Z
2019-06-05T06:04:10Z 2019-03-28 2019-03-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Малюта Л. Я. Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії / Малюта Л. Я., Кузь Т. І., Демко Н. В. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 46–47.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219 Maliuta L. Ya., Kuz T. I., Demko N. V. (2019) Innovatsiini modeli orhanizatsii vyrobnytstva ta nadannia servisu v sferi restorannoi industrii [Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 46-47 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. 2. Малюта Л.Я. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті / Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2017. – Вип. 1(16). – С. 148-158. т 3. Малюта Л.Я. Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Л.Я. Малюта, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Економіка і управління. – 2016. – №3 (71). – С. 77-86. 4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry / C. Lee, S Shruti, R. Hallak. – Anatolia, 2016. – Р. 367–376. 1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p. 2. Maliuta L.Ya. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti, L.Ya. Maliuta, L.M. Melnyk, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158. t 3. Maliuta L.Ya. Doslidzhennia vplyvu upravlinskykh chynnykiv na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, L.Ya. Maliuta, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, 2016, No 3 (71), P. 77-86. 4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry, C. Lee, S Shruti, R. Hallak, Anatolia, 2016, R. 367–376. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
46-47
2 |
|
Coverage |
28 березня 2019 року
28 March 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ПП Паляниця В.А.
|
|