Запис Детальніше

Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії
Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry
 
Creator Малюта, Людмила Ярославівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Демко, Н. В.
Maliuta, L. Ya.
Kuz, T. I.
Demko, N. V.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 640.43
 
Date 2019-06-05T06:04:10Z
2019-06-05T06:04:10Z
2019-03-28
2019-03-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Малюта Л. Я. Інноваційні моделі організації виробництва та надання сервісу в сфері ресторанної індустрії / Малюта Л. Я., Кузь Т. І., Демко Н. В. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 46–47.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28219
Maliuta L. Ya., Kuz T. I., Demko N. V. (2019) Innovatsiini modeli orhanizatsii vyrobnytstva ta nadannia servisu v sferi restorannoi industrii [Innovative models of production organization and service providing in the field of the restaurant industry]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 46-47 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
2. Малюта Л.Я. Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контексті / Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2017. – Вип. 1(16). – С. 148-158. т
3. Малюта Л.Я. Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі / Л.Я. Малюта, Г.С.Нагорняк, Р.П.Шерстюк // Економіка і управління. – 2016. – №3 (71). – С. 77-86.
4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry / C. Lee, S Shruti, R. Hallak. – Anatolia, 2016. – Р. 367–376.
1. Hotelno-restoranna sprava. Navchalno-metodychne vydannia. Knyha 1., [B. M. Andrushkiv, L. Ya. Maliuta, H. Y. Ostrovska and other], Ternopil : FOP Palianytsia V. A., 2018, 268 p.
2. Maliuta L.Ya. Orhanizatsiino-ekonomichni zasady rozvytku innovatsiinoho protsesu vitchyznianykh zakladiv hotelno-restorannoi sfery v turystychnomu konteksti, L.Ya. Maliuta, L.M. Melnyk, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Socio-Economic Problems and the State, 2017, Iss. 1(16), P. 148-158. t
3. Maliuta L.Ya. Doslidzhennia vplyvu upravlinskykh chynnykiv na riven konkurentospromozhnosti vitchyznianykh zakladiv sfery hotelno-restorannoho biznesu na suchasnomu etapi, L.Ya. Maliuta, H.S.Nahorniak, R.P.Sherstiuk, Ekonomika i upravlinnia, 2016, No 3 (71), P. 77-86.
4. Lee C. A qualitative study of innovation in the restaurant industry, C. Lee, S Shruti, R. Hallak, Anatolia, 2016, R. 367–376.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
 
Format 46-47
2
 
Coverage 28 березня 2019 року
28 March 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ПП Паляниця В.А.