Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine |
|
Creator |
Боднар, Н. Г.
Стечишин, В. О. Островська, Галина Йосипівна Bodnar, N. H. Stеchyshyn, V. O. Ostrovska, H. J. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
658.8
608.5 |
|
Date |
2019-06-05T06:04:15Z
2019-06-05T06:04:15Z 2019-03-28 2019-03-28 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Боднар Н. Г. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Боднар Н. Г., Стечишин В. О., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 13–14.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250 Bodnar N. H., Stеchyshyn V. O., Ostrovska H. J. (2019) Molekuliarna hastronomiia: kulinarni shedevry intelektualnoi kukhni [Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
13-14
2 |
|
Coverage |
28 березня 2019 року
28 March 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ПП Паляниця В.А.
|
|