Запис Детальніше

Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine
 
Creator Боднар, Н. Г.
Стечишин, В. О.
Островська, Галина Йосипівна
Bodnar, N. H.
Stеchyshyn, V. O.
Ostrovska, H. J.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 658.8
608.5
 
Date 2019-06-05T06:04:15Z
2019-06-05T06:04:15Z
2019-03-28
2019-03-28
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Боднар Н. Г. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Боднар Н. Г., Стечишин В. О., Островська Г. Й. // Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 28 березня 2019 року. — Т. : ПП Паляниця В.А., 2019. — С. 13–14.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28250
Bodnar N. H., Stеchyshyn V. O., Ostrovska H. J. (2019) Molekuliarna hastronomiia: kulinarni shedevry intelektualnoi kukhni [Molecular gastronomy: culinary masterpieces of intellectual cuisine]. Materialy Ⅷ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Innovatsii: aspekty upravlinnia, vyrobnytstva, sfery obsluhovuvannia" (Tern., 28 March 2019), pp. 13-14 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅷ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування“, 2019
1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
 
Format 13-14
2
 
Coverage 28 березня 2019 року
28 March 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ПП Паляниця В.А.