Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів
The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions |
|
Creator |
Крочак, В.
Стечишин, В. Krochak, V. StеchyshynV. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
|
Subject |
індустрія гостинності
кулінарні традиції етноресторан hospitality industry culinary traditions ethno-restaurant 304.2 |
|
Date |
2019-06-18T10:40:15Z
2019-06-18T10:40:15Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Крочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514 Krochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. 2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. 2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
358-359
2 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|