Запис Детальніше

Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів
The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions
 
Creator Крочак, В.
Стечишин, В.
Krochak, V.
StеchyshynV.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject індустрія гостинності
кулінарні традиції
етноресторан
hospitality industry
culinary traditions
ethno-restaurant
304.2
 
Date 2019-06-18T10:40:15Z
2019-06-18T10:40:15Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Крочак В. Особливості національно-культурних традицій сучасних українських ресторанних закладів / Крочак В., Стечишин В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 358–359. — (Економіка, менеджмент та фінанси).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28514
Krochak V., StеchyshynV. (2019) Osoblyvosti natsionalno-kulturnykh tradytsii suchasnykh ukrainskykh restorannykh zakladiv [The features of modern ukrainian restaurants national-cultural traditions]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 358-359 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226
1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
2. Поплавська А.В. Національно-культурні традиції харчування в сучасних ресторанах [Електронний ресурс] / А.В. Поплавська. – Режим доступу: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
2. Poplavska A.V. Natsionalno-kulturni tradytsii kharchuvannia v suchasnykh restoranakh [Electronic resource], A.V. Poplavska, Access mode: https://journalknukim.com.ua/index.php/culturology/article/download/60/226.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 358-359
2
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU