Запис Детальніше

Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло
Peculiarities of the action of the adhesion forces at the interface of the product – solid
 
Creator Венгринович, С.
Venhrynovych, S.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject адгезія
пласт
конструювання
молекули
деформація
adhesion
layer
designing
molecules
deformation
664
 
Date 2019-06-18T10:40:17Z
2019-06-18T10:40:17Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Венгринович С. Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тіло / Венгринович С. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 4. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28534
Venhrynovych S. (2019) Osoblyvosti dii syl adhezii na hranytsi rozdilu produkt - tverde tilo [Peculiarities of the action of the adhesion forces at the interface of the product – solid]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 4 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 4
1
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU