Фактори впливу на структуру тіста
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фактори впливу на структуру тіста
Factors affecting the structure of the dough |
|
Creator |
Калиняк, В.
Kalyniak, V. S. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
|
Subject |
замішування
структура тісто mixing structure dough 664.643.1 |
|
Date |
2019-06-18T10:40:21Z
2019-06-18T10:40:21Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Калиняк В. Фактори впливу на структуру тіста / Калиняк В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 7–8. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28556 Kalyniak V. S. (2019) Faktory vplyvu na strukturu tista [Factors affecting the structure of the dough]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 7-8 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
7-8
2 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|