Запис Детальніше

Фактори впливу на структуру тіста

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фактори впливу на структуру тіста
Factors affecting the structure of the dough
 
Creator Калиняк, В.
Kalyniak, V. S.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject замішування
структура
тісто
mixing
structure
dough
664.643.1
 
Date 2019-06-18T10:40:21Z
2019-06-18T10:40:21Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Калиняк В. Фактори впливу на структуру тіста / Калиняк В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 7–8. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28556
Kalyniak V. S. (2019) Faktory vplyvu na strukturu tista [Factors affecting the structure of the dough]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 7-8 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 7-8
2
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU