Сучасні методи переробки молочної сироватки
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні методи переробки молочної сироватки
Modern methods of the transformation milk whey |
|
Creator |
Мацега, Р.
Matseha, R. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Subject |
637.344
|
|
Date |
2019-06-18T10:40:24Z
2019-06-18T10:40:24Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Мацега Р. Сучасні методи переробки молочної сироватки / Мацега Р. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 10–11. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28578 Matseha R. (2019) Suchasni metody pererobky molochnoi syrovatky [Modern methods of the transformation milk whey]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 10-11 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
10-11
2 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|