Запис Детальніше

Сучасні методи переробки молочної сироватки

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні методи переробки молочної сироватки
Modern methods of the transformation milk whey
 
Creator Мацега, Р.
Matseha, R.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 637.344
 
Date 2019-06-18T10:40:24Z
2019-06-18T10:40:24Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Мацега Р. Сучасні методи переробки молочної сироватки / Мацега Р. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 10–11. — (Обладнання харчових виробництв).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28578
Matseha R. (2019) Suchasni metody pererobky molochnoi syrovatky [Modern methods of the transformation milk whey]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 10-11 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 10-11
2
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU