Запис Детальніше

Розширення асортименту овочевої продукції

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту овочевої продукції
The extension of the range of vegetable products
 
Creator Будзінський, А.
Budzinskyi, А.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject овочева продукція
маринади
сік
vegetable products
marinades
juice
664.8
 
Date 2019-06-18T10:40:25Z
2019-06-18T10:40:25Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Будзінський А. Розширення асортименту овочевої продукції / Будзінський А. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28580
Budzinskyi А. (2019) Rozshyrennia asortymentu ovochevoi produktsii [The extension of the range of vegetable products]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 103 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 103
1
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU