Розширення асортименту овочевої продукції
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту овочевої продукції
The extension of the range of vegetable products |
|
Creator |
Будзінський, А.
Budzinskyi, А. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
|
Subject |
овочева продукція
маринади сік vegetable products marinades juice 664.8 |
|
Date |
2019-06-18T10:40:25Z
2019-06-18T10:40:25Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Будзінський А. Розширення асортименту овочевої продукції / Будзінський А. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28580 Budzinskyi А. (2019) Rozshyrennia asortymentu ovochevoi produktsii [The extension of the range of vegetable products]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 103 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
|
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
103
1 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|