Запис Детальніше

Комплексне перероблення плодоовочевої сировини

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексне перероблення плодоовочевої сировини
Complex processing of fruit and vegetable raw material
 
Creator Мауніа, Жабран
Maunia, Zhabran
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject комплексне перероблення
овочева продукція
соус
complex processing
vegetable products
sauce
664.8
 
Date 2019-06-18T10:40:25Z
2019-06-18T10:40:25Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Мауніа Ж. Комплексне перероблення плодоовочевої сировини / Жабран Мауніа // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 104. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28581
Maunia Z. (2019) Kompleksne pereroblennia plodoovochevoi syrovyny [Complex processing of fruit and vegetable raw material]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 104 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 104
1
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU