Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення
The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling |
|
Creator |
Ласкава, К. В.
Laskava, K. V. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies |
|
Subject |
люпин
вологість лущення lupine humidity dehulling [543.613.22 633.367] 631.561 |
|
Date |
2019-06-18T10:40:25Z
2019-06-18T10:40:25Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Ласкава К. В. Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущення / Ласкава К. В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28582 Laskava K. V. (2019) Vplyv volohosti nasinnia liupynu na efektyvnist yoho lushchennia [The effect of moisture of lupine seeds on the effectiveness of its dehulling]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 105 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Харченко, Є.І. Дослідження процесу лущення зерна люпину / Є.І. Харченко, А.В. Шаран, Н.П. Бондар // Хранение и переработка зерна, №2, 2013. – С. 39-41. 1. Kharchenko, Y. I., Sharan, A. V., Chornyi, V. M. & Yeremeeva, O. A. (2018). Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling. Ukrainian Food Journal, 7(4), 589–604. doi.org/10.24263/2304-974X-2018-7-4-5 2. Kharchenko, Ye.I. Doslidzhennia protsesu lushchennia zerna liupynu, Ye.I. Kharchenko, A.V. Sharan, N.P. Bondar, Khranenye y pererabotka zerna, No 2, 2013, P. 39-41. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
105
1 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|