Запис Детальніше

Харчова цінність консервів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Харчова цінність консервів
Nutritional value of canned food
 
Creator Музичук, І.
Muzychuk, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
 
Subject харчова цінність
консеви
кислота
nutritional value
convertibles
acid
621.326
 
Date 2019-06-18T10:40:25Z
2019-06-18T10:40:25Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Музичук І. Харчова цінність консервів / Музичук І. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108–109. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28585
Muzychuk I. (2019) Kharchova tsinnist konserviv [Nutritional value of canned food]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 108-109 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
1. Кузьменко І. Тенденції розвитку ринку консервованої плодоовочевої продукції України / І.Кузьменко // Міжнар. наук.-практ. журн. "Товари і ринки". — 2012. — № 1 (13). — С. 30—36.
2. Маюрникова Л. А. Методологічні основи проектування і просування на ринок харчових продуктів в умовах інноваційної діяльності / Л. А. Маюрникова, С. В. Новоселов / Пищевая пром-сть. — 2011. — № 11. — С. 9—12.
1. Kuzmenko I. Tendentsii rozvytku rynku konservovanoi plodoovochevoi produktsii Ukrainy, I.Kuzmenko, Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn. "Tovary i rynky", 2012, No 1 (13), P. 30-36.
2. Maiurnykova L. A. Metodolohichni osnovy proektuvannia i prosuvannia na rynok kharchovykh produktiv v umovakh innovatsiinoi diialnosti, L. A. Maiurnykova, S. V. Novoselov, Pyshchevaia prom-st, 2011, No 11, P. 9-12.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 108-109
2
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU