Порівняльні помели пшениці різної скловидності
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльні помели пшениці різної скловидності
Comparative grinding of wheat of different glassiness |
|
Creator |
Савченко, К. Д.
Savchenko, K. В. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies |
|
Subject |
пшениця
помел скловидність wheat milling grain vitreuses 664.717–11 |
|
Date |
2019-06-18T10:40:26Z
2019-06-18T10:40:26Z 2019-04-25 2019-04-25 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590 Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617 |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
|
|
Format |
113-114
2 |
|
Coverage |
25-26 квітня 2019
25-26 April 2019 Тернопіль Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|