Запис Детальніше

Порівняльні помели пшениці різної скловидності

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльні помели пшениці різної скловидності
Comparative grinding of wheat of different glassiness
 
Creator Савченко, К. Д.
Savchenko, K. В.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
 
Subject пшениця
помел
скловидність
wheat
milling
grain vitreuses
664.717–11
 
Date 2019-06-18T10:40:26Z
2019-06-18T10:40:26Z
2019-04-25
2019-04-25
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Савченко К. Д. Порівняльні помели пшениці різної скловидності / Савченко К. Д. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 113–114. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28590
Savchenko K. В. (2019) Porivnialni pomely pshenytsi riznoi sklovydnosti [Comparative grinding of wheat of different glassiness]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 113-114 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
1. Kharchenko Y., Sharan A., Нeremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
1. Kharchenko Y., Sharan A., Neremeeva O., Novak L. (2017). Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling, Ukrainian Food Journal, 6(4) – p. 603-617
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
 
Format 113-114
2
 
Coverage 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
Тернопіль
Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU