Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Експлуатація сільськогосподарських машин» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва»

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Експлуатація сільськогосподарських машин» для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва»
 
Creator Сташків, Микола Ярославович
Олексюк, Василь Петрович
Бортник, Ігор Миронович
 
Date 2019-06-18T12:21:14Z
2019-06-18T12:21:14Z
2019-03
2019-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки розроблено відповідно до навчальної програми і призначено для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 133 Галузеве машинобудування спеціалізації «Машини сільськогосподарського виробництва». Завдання методичних вказівок – надати методичну допомогу студентам при виконанні курсової роботи. Тут у короткій формі викладено основні вимоги і вказівки для виконання курсової роботи, приведено ряд довідкових матеріалів. Викладено теоретичні основи розрахунку та практичні рекомендації з вибору експлуатаційних енергетичних показників сільськогосподарських тракторів з кількісною оцінкою впливу потужності двигуна, вибраної передачі, конструкції ходової частини на його тягові властивості залежно від агрофону, стану ґрунту та нахилу місцевості. Наведено основні технічні характеристики та тягові показники тракторів та показники регуляторних характеристик їх двигунів.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28611
 
Language uk
 
Coverage Тернопіль: ТНТУ, 2019
UA
 
Publisher Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя