Запис Детальніше

Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
 
Creator Островська, Галина
Боднар, Надія
Стечишин, Володимир
 
Subject УДК 658.8:608.5
 
Date 2019-06-20T11:08:35Z
2019-06-20T11:08:35Z
2019-03
2019-03
 
Type Conference Abstract
 
Identifier Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622
 
Language uk
 
Relation 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
 
Format С. 13–14.
 
Coverage UA
 
Publisher Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя