Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні
|
|
Creator |
Островська, Галина
Боднар, Надія Стечишин, Володимир |
|
Subject |
УДК 658.8:608.5
|
|
Date |
2019-06-20T11:08:35Z
2019-06-20T11:08:35Z 2019-03 2019-03 |
|
Type |
Conference Abstract
|
|
Identifier |
Островська Г.Й. Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні / Г.Й. Островська, Н.Г. Боднар, В.О. Стечишин. // Матеріали VIII-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г. Чумаченка «Інновації: аспекти управління, виробництва, сфери обслуговування». Збірник тез доповідей: (Тернопіль, 28 березня 2019 року). Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2019. – 93 с. С. 13–14.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28622 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
|
|
Format |
С. 13–14.
|
|
Coverage |
UA
|
|
Publisher |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|